Mix Megapol radionätverk

Mix Megapol radionätverk

Entertainment

About Mix Megapol radionätverk

Ljud säljer. Vare sig du vill bygga kännedom och förbättra attityden till ditt varumärke eller skapa konkreta säljresultat. Mix Megapol är ljudet av gemenskap och Sveriges största radiostation med den perfekta mixen https://radioplay.se/mixmegapol/

På Mix Megapol startar dagen med ”Gry Forssell med vänner”. I studion finns komikern Jakob Öqvist, det skånska stjärnskottet Karolina Widerström, Nyhets-Jonas, Växelhäxan, Gullige dansken och Producent-Elin. Och så Gry Forssell själv förstås, flerfaldigt utnämnd till Årets programledare i svensk radio – i en årlig Sifo-undersökning. Till programmet hör även återkommande vänner som Thomas Bodström, Peter Magnusson, Micke Tornving och Keyyo Petrushina. Programmet är underhållande och samtidigt alltid aktuellt.

Mitt på dagen bjuder Madeleine Kihlman på ”Mest musik när du jobbar”. Senare på eftermiddagen kl 16 tar Lotta Bromé pulsen på Sverige, tillsammans med spännande gäster. Det blir en blandning av aktuellt, kul och överraskande.

 

Mix Megapol är en nationell radiostation med nästan 200 sändare från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. På västkusten hörs Mix Megapols regionala sändningar från Göteborg, med bland annat det omåttligt populära ”Morrongänget” som väckt göteborgarna i 25 år. Mix Megapol når en bred målgrupp. Fokus är på 25-59 år. Mix Megapols lyssnare är köpstark och bor oftast i radhus/villa.

Mix Megapol radionätverks advertising channels

Podcasts
Radio

Contact us

Advertise with Mix Megapol radionätverk

Send a free request to us and our team will get back to you as soon as possible.

  • Free of charge
  • Get price suggestions
  • No commitments