Rockklassiker
Rockklassiker

Rockklassiker

Entertainment Sweden
Rockklassiker är en radiostation för alla som uppskattar de klassiska rock- och poplåtarna från 70-, 80- och 90-talet. Melodiös rock från artister och grupper som Queen, Bruce Springsteen, Kiss och The Rolling Stones. Dessutom hörs några av våra största svenska rockstjärnor som Ian Haugland och Nicke Borg som programledare på stationen. 

På Rockklassiker startar vi dagen med aktuella ämnen, skratt och mycket lyssnarkontakt med morgonshowen ”Morronrock med Jonas Nilsson och Hans Wiklund”. Därefter följer Rockklassikers ”100% rock på jobbet” som leds av Nicke Borg, som tar lyssnarna genom arbetsdagen med musik och underhållande features.

Rockklassikers eftermiddag leds av radioveteranen Micke Dahl och på kvällen tar Europes trummis Ian Haugland över och sänder Rockklassiker’s kvällsshow med features som listan ”Hauglands Countdown” och ”Rockåret”.

Varje vecka lyssnar över 1 miljon personer på Rockklassiker och genomsnittliga lyssningstiden är hela 61 minuter per dag. Våra lyssnare är trogna sin radiostation och passionerade för musiken som spelas och väldigt aktiva på vår Facebooksida. Rockklassiker har över 88 000 följare på Facebook och 25 000 följare på Instagram. 

Rockklassikers primära målgrupp är män 30–60 år och könsfördelningen är 65% män, 35% kvinnor. Målgruppen är köpstark och bor främst i villa/radhus. Lyssnarnas främsta intressen är resor, sport, motor och hemelektronik.
Read more

Products

View all products

Team

View all
name
Anders Halldén
Head of Regional Sales (Sales south)
name
Henrik Fryklund
Försäljningschef Destination Väst
name
Viktor Cederman
Försäljningschef Agencies
name
Alexander Rooslien
Försäljningschef Destination Stockholm