Mix Megapol
Mix Megapol

Mix Megapol

Entertainment Norway
Sveriges största radiostation med den perfekta mixen

På Mix Megapol startar dagen med ”Gry Forssell med vänner”. I studion finns komikern Jakob Öqvist, det skånska stjärnskottet Karolina Widerström, Nyhets-Jonas, Växelhäxan, Gullige dansken, Producent-Elin och Assistent-Johanna. Och så Gry Forssell själv förstås, flerfaldigt utnämnd till Årets programledare i svensk radio – i en årlig Sifo-undersökning. Till programmet hör även återkommande vänner som Thomas Bodström, Peter Magnusson, Micke Tornving och Keyyo Petrushina. Programmet är underhållande och samtidigt alltid aktuellt.

Mitt på dagen bjuder Maria Lindberg på ”Mest musik när du jobbar”, och på eftermiddagarna är det Eftermiddags-Erik från Skaraslätten som ser till att Sverige kommer hem från jobbet ordentligt, med mycket musik, trevligt sällskap och roliga tävlingar. Efter klockan 18 står radiolegendaren Peter Borossy i studion och sänder ”Musik och romantik”, där han pratar med lyssnare från hela landet. Om det inte är fredag- eller lördagkväll, då hör du i stället ”Förfest” presenterat av mannen med de gyllene skorna – Richard Herrey.

Mix Megapol är en nationell radiostation med nästan 200 sändare från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. På västkusten hörs Mix Megapols regionala sändningar från Göteborg, med bland annat det omåttligt populära ”Morrongänget” som väckt göteborgarna i 25 år.

Mix Megapol når en bred målgrupp. Fokus är på 30–49 år, men Mix Megapol har en stark räckvidd från 20 till 79 år. Snittlyssnaren är intresserad av resor, hälsa och träning, sociala medier och familjeliv. Mix Megapols lyssnare är köpstark och bor oftast i radhus/villa.
Read more

Ad specifications